Acne behandeling bij pubers en volwassenen

Acne is een huidaandoening die vaak begint rond de pubertijd. Het is een aandoening van de talgklieren waardoor puistjes ontstaan die voorkomen op het gezicht maar ook op de schouders en in de nek.

Hoe ontstaat acne?

Acne

In de pubertijd veranderen de hormonen waardoor de talgklieren groter worden en meer talg produceren dit in combinatie met de propionibacterie die op onze huid voorkomt kan het leiden tot ontstekingen. Als we de puistjes dan ook nog gaan uitknijpen kan de ontsteking verergeren en zelf tot littekens lijden. Meestal verdwijnen de puistjes na ons 25ste levensjaar maar soms helaas ook niet. Acne is hormonaal maar ook genetische aanleg speel een rol. Voeding speelt ook een hele belangrijke rol bij acne. Vooral zuivel kan vaak een boosdoener zijn. Het is dus ook belangrijk om naar het voedingspatroon te kijken.

Wat is de oplossing?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de Clear Cell lijn van Image Skincare. Clear Cell kan helpen bij het behandelen van acne. Clear Cell bevat ingrediënten als Salicylzuur en Glycolzuur die onzuiverheden doelgericht kunnen verminderen. De Clear Cell lijn bevat, reiniger, masker, serum, pads en lotions voor speciaal de vette en acne-gevoelige huid. Het gebruik kan ontstekingen verminderen en verwijdert overtollig talg. Voor veel mensen is Clear Cell een uitkomst. Maar er komt nog meer kijken bij acne. Voeding heeft een hele grote invloed op de gezondheid van onze darmen. Op het moment dat onze darmen niet gezond zijn kan je last krijgen van onzuiverheden/acne. Als we dus  de acne willen aanpakken is het zeker van belang om de darmen gezond te krijgen. Een gezonde darmflora zorgt voor een schone huid.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Er wordt gezamenlijk een behandelplan opgesteld. Zes behandeling één keer per week geeft het snelste resultaat! De juiste samenwerking tussen de specialiste en de klant is van groot belang. Eet gezond, beweeg voldoende, knijp puistjes niet uit en gebruik de geadviseerde producten.

Acnebehandeling € 67,50

 

RESERVEER NU!