De verschillende bindweefselmassages: effectief tegen rimpels, verslapte huid en een slecht doorbloede huid.

Veranderd jouw huid ook naarmate je ouder wordt? Zie rimpeltjes ontstaan bij je ogen, gaan je wenkbrauwen zakken of word de huid onder je kaakrand slapper? Dit zijn veranderingen die je met een crème alleen niet kan verbeteren. Welke mooie belofte ze ook maken in een reclamespotje.

Huidveroudering zorgt niet alleen voor de vorming van rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Ook het bindweefsel, spierweefsel en het botweefsel zie je veranderen naarmate je ouder wordt.
De stofwisseling vertraagd door veroudering en de bloedcirculatie verslechterd.
Om huid veroudering te behandelen maak ik gebruik van diverse bindweefselmassage technieken om op een natuurlijke manier de huid te verbeteren en te verjongen. Geen huid is namelijk hetzelfde.

Vaak is er niet alleen spraken van een verslapte huid of het ontstaan van rimpeltjes en lijntjes maar een combinatie beide. Tijdens de behandeling combineer ik de technieken zodat ik alle effecten van de huidveroudering kan verminderen. Met de bindweefselmassage technieken kan de huidveroudering uitgesteld worden. Vanaf 25 jaar is deze bindweefselmassage al een aanrader. Voorkomen is beter dan genezen.

De verschillende bindweefselmassages

Bindweefselmassage

Tijdens de bindweefselmassage worden cellen diep in de huid geprikkeld waardoor er weer activiteit ontstaat in de huid. De kleur van je huid verbeterd doordat de doorbloeding wordt geactiveerd.Je huid wordt steviger doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt verbeterd. De huid gaat er gezonder uitzien.De Bindweefselmassage is voor iedereen geschikt die meer wil voor haar huid en een stevige massage niet erg vindt.

Tone Booster

Met deze massage werken we op het spierweefsel in de huid. De gelaatsspieren zitten vast aan de huid. Door deze spieren te masseren zie je direct resultaat. De contouren verstevigen waardoor je bijvoorbeeld hangende oogleden kunt verminderen. Er wordt dus voornamelijk op de verslapte huid gewerkt.

Collagen Booster

Als we ouder worden zien we niet alleen de huid verslappen er ontstaan ook rimpeltjes en lijntjes. De aanmaak van collageen wordt met deze massage gestimuleerd en de elastine vezels worden versterkt. Met als resultaat dat rimpels vervagen en de huid verstrakt. Er wordt nu ook gewerkt op het bindweefsel maar met een andere techniek dan bij de bindweefselmassage.

.

Bindweefselbehandelingen:

Bindweefselbehandeling basis € 70,00

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, verzorging met serum en  crème

Bindweefselbehandeling compleet € 82,50

Basis + fruitzuren

Bindweefselmassage Deluxe € 102,50

Compleet + ampul en Botuline masker

Upgrade

Je kunt elke behandeling upgraden met:

  • Ampul                                 €  8,00
  • Botuline Mask                    € 17,50
  • Peel off Masker                  € 15,00
  • Diamond Touch                 € 30,00
  • Micro Needling                  € 30,00