De verschillende bindweefselmassages: effectief tegen rimpels, verslapte huid en een slecht doorbloede huid

Veranderd jouw huid ook naarmate je ouder wordt?

Zie je rimpeltjes ontstaan bij je ogen, gaan je wenkbrauwen zakken of word de huid onder je kaakrand slapper? Dit zijn veranderingen die je niet met een crème kan verbeteren. Welke mooie belofte ze ook maken in een reclamespotje.

Huidveroudering zorgt niet alleen voor de vorming van rimpels in het gezicht, hals en decolleté. Ook je bindweefsel, spierweefsel en het botweefsel zie je veranderen naarmate je ouder wordt. Je stofwisseling vertraagd door veroudering en je bloedcirculatie verslechterd.

Om huidveroudering te behandelen gebruik ik diverse bindweefselmassage technieken om op een natuurlijke manier de huid te verbeteren en te verjongen. Geen huid is namelijk hetzelfde.

Vaak is er niet alleen spraken van verslapping of rimpeltjes en lijntjes maar is het een combinatie van beide. Tijdens de behandeling combineer ik verschillende technieken zodat ik alle effecten van de huidveroudering kan verminderen. Met de bindweefselmassage kan de huidveroudering uitgesteld worden. Vanaf 25 jaar is de bindweefselmassage al een aanrader. Voorkomen is immers beter dan genezen.

De verschillende bindweefselmassages

Bindweefselmassage

Tijdens de bindweefselmassage worden cellen diep in de huid geprikkeld waardoor er weer activiteit ontstaat in de huid. De kleur van je huid verbeterd doordat de doorbloeding wordt geactiveerd. Je huid wordt steviger doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt verbeterd. Je huid gaat er gezonder uitzien. De Bindweefselmassage is voor iedereen geschikt die meer wil voor haar huid en een stevige massage niet erg vindt.

Tone Booster

Met deze massage werken we op het spierweefsel in de huid. De gelaatsspieren zitten vast aan je huid. Door deze spieren te masseren zie je direct resultaat. Je contouren verstevigen waardoor je bijvoorbeeld hangende oogleden kunt verminderen.
Er wordt dus voornamelijk op de verslapte huid gewerkt.

Collagen Booster

Als we ouder worden zien we niet alleen de huid verslappen er ontstaan ook rimpeltjes en lijntjes. De aanmaak van collageen wordt met deze massage gestimuleerd en de elastine vezels worden versterkt. Met als resultaat dat rimpels vervagen en de huid verstrakt.
Er wordt nu ook gewerkt op het bindweefsel maar met een andere techniek dan bij de bindweefselmassage.

Bindweefselbehandelingen:

Bindweefselbehandeling 60 min. € 75,00

Reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, verzorging met serum en  crème

Bindweefselbehandeling  75 min.€ 87,50

De 60 minuten behandeling wordt uitgebreid met een glycol peeling

Bindweefselbehandeling 90 min € 107,50

In deze behandelingen zit alles waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft.

Upgrade

Je kunt elke behandeling upgraden met:
het rode licht van de Collageen Booster