Cenzaa

Bij Body Skin Balance heb ik door de jaren heen al met verschillende merken gewerkt. Resultaat behalen met mijn behandeling staat voor mij altijd op nummer één. Ik heb in Cenzaa het merk gevonden waarbij ik mijn klanten optimale huidverbetering kan geven met een wellness gevoel.

Het is een aantrekkelijke gedachte om er zo lang mogelijk jong en mooi uit te zien. De aanpak van een ‘perfecte huid’ begint bij het Cenzaa concept. De Cenzaa producten worden ingezet om echte huidverbetering te krijgen.

Met het unieke 6 stappenplan valt en staat het resultaat wat bereikt kan worden tijdens de behandelingen. Het is dus heel belangrijk om de behandeling thuis te ondersteunen met de Cenzaa producten.

Cenzaa verbetert jouw huid tot het hoogst haalbare niveau!

Cenzaa is ’s werelds enige cosmetica merk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

Door de unieke samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Hiermee is Cenzaa marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze met een stralende huid.

Inside Outside Philosophy

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We komen steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Met de ontwikkeling van de PCN2® formulering zorgen alle producten voor deze inside & outside huidverbetering.

PCN2® SYSTEM

Wat betekent het PCN2® systeem? Dit is de nieuwste manier van samenstellen van producten, zonder bijwerkingen maar oplossingsgericht. De producten werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering. Gepatenteerde formules in ongekend hoge concentraties zijn in elk product verwerkt en heeft haar unieke werking met bewezen effecten.

Elk product is opgebouwd uit 4 componenten:  PHYTOCEUTICAL hoogwaardige stamcelcomponenten, COSMECEUTICAL resultaat gerichte werkstofcomplexen, NUTRACEUTICAL maximale ‘inside out’ voedingsextracten, NEUROCEUTICAL optimale gezondheid en intens geluksgevoel.

Bag in a Botlle

Om jouw huid te verbeteren tot op het hoogst haalbare niveau heeft Cenzaa haar producten verpakt in het unieke bag-in-bottle systeem. Door deze unieke zuurstofdichte verpakking blijft de kwaliteit van de hoge concentratie werkstoffen langdurig gegarandeerd.