Huidanalyse

Ik maak gebruik van een huidanalyse apparaat. Dit  apparaat maakt verschillende foto’s van de huid waardoor ik in de diepere huidlagen kan kijken.
Met ons menselijke oog kunnen we alleen zien wat er aan de buitenkant van de huid gebeurt. Maar door middel van het huidanalyse appartaat kan ik nu, door gebruik te maken van verschillend licht, ook in de huid kijken.

  • “Huidproblemen” komen gedetailleerd in beeld
  • Toekomstige huidproblemen zijn eerder zichtbaar zoals: pigment problemen, doorbloeding, verhoorning, haarvaatjes/couperose, hydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden,talgproductie
  • Op foto’s wordt alles vast gelegd zodat de vooruitgang goed in beeld komt.

De huid wordt op deze manier letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid.

East meest West huidanalyse

Naast het gebruik van het huidanalyse apparaat maak ik ook gebruik van de East Meets West huidanalyse. Wist je dat de gezondheid op het gezicht staat geschreven? Vanuit de Oosterse huiddiagnose leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. Het is bekent dat als we ons niet goed voelen je dat kan terug zien in de huid. Met de “East meets West” huidanalyse wordt de huidconditie letterlijk in kaart gebracht.

Deze bijzondere manier om naar de huid te kijken is gebaseerd op traditionele Oosterse geneeskunde. Je let op vele kleine aspecten in het gezicht: rimpels, huidverkleuringen, zwellingen en puistjes. De locatie is erg belangrijk. Elke deel van het gezicht staat in verbinding met een bepaald orgaan. Zo krijgen we extra informatie over mogelijke oorzaken van de huidproblemen en de huidconditie.

Wil je weten hoe het echt met jouw huid gesteld is? Ben je het zat om altijd producten te kopen die toch niets voor je huid doen? Weet je ook niet welk product geschikt is voor je als je in een winkel staat?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse en ik vertel je alles over jouw huid en hoe je die het beste kan verzorgen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met 0297-366049 of maak direct een afspraak online.