Heeft jouw huid ook last van de zwaarte kracht?

Ik had laatst een klant in de stoel die vond dat alles ging “zakken” in haar gezicht. Behalve dan haar tandvlees want dat kroop omhoog. Haar oogleden gingen hangen, haar wangen werden slapper en er kwamen steeds meer lijntjes bij. Ook haar hals zag eruit als die van kalkoenen. Mensen vroegen haar steeds of ze boos was of dat ze ergens mee zat. Ze had een bozige en zorgelijke uitdrukking gekregen. Terwijl ze heel gelukkig met haar leven is, dus dat was niet het probleem. Ze wilde hier iets aan doen maar er niet een namaak plastic fantasic hoofd aan overhouden. Ze vroeg of ik een oplossing had. Natuurlijk heb ik hier een oplossing voor. Ik zou Patricia niet zijn als ik geen oplossing in huis heb. Ik ben Dé Bindweefsel Expert!

Waarom ben ik bindweefsel expert? Omdat ik overtuigd ben van het feit, dat bindweefselmassage bij uitstek de beste manier is om huidveroudering tegen te gaan of uit te stellen. Ik heb jaren lang bindweefselmassage opleidingen gevolgd. Ik  maak zoveel mogelijk klanten blij met deze waardevolle techniek. Op een meest natuurlijke manier wordt de huid verstevigd zonder dat er gespoten of gesneden hoeft te worden in de huid waardoor je dagen jezelf niet op straat durft te vertonen. Je kan heerlijk je leventje blijven lijden zoals je gewent bent.

 

Wat doet een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage zet je je huid aan het werk. Het is te vergelijken met een uurtje sporten in de sportschool, maar nu voor je gezicht. Je huid wordt aan het werk gezet om weer actief te worden. Hierdoor wordt collageen en elastine aangemaakt die zorgen voor versteviging van de huid. Met de bindweefselmassage hoef je niet te accepteren dat de huid ouder wordt. Nu kun je er iets aan doen.

Ik hoor je denken (iets wat ik vaker hoor van klanten) ja ja…, dat werkt niet voor mijn want ik heb net zo’n huid als mijn moeder, die heeft ook zoveel last van rimpeltjes en verslapping in de huid. Maar toen waren er deze mogelijkheden nog niet. De tijden zijn veranderd en de technieken verbeterd. Gelukkig voor jou zijn deze mogelijkheden er nu wel. Als je weet dat de afbraak van je huid al begint als je 25 bent. Begrijp je ook dat het beter is om te voorkomen dan te genezen, dat is mij altijd geleerd. Je zult verbaasd zijn over het resultaat en ik garandeer jou resultaat! Ik maak een voor- en na foto als bewijs.

Na de eerste behandeling zie en voel je direct resultaat. Al na één behandeling is er al duidelijk verschil. Net als sporten is het van belang om dit regelmatig te doen. Als je echt effect op langere termijn vast wilt houden, zie ik jou regelmatig terug in de praktijk. Je loopt ook niet na 1 keer op de loopband te hebben gestaan de marathon van New York.

Behandel prijzen:

  • Losse bindweefselbehandeling boeken € 67,50
  • 4 bindweefselbehandelingen  € 256,50 , 4 weken 1 behandeling per week
  • Jaar abonnement (Lekker sporten terwijl je ligt) 10 behandelingen € 50,75 per maand.
    Iedere 5 weken 1 behandeling.

Wil je nog meer informatie over de bindweefsel massage kijk dan hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.