Nieuwe massage technieken.

Nieuwe massage technieken om de huidveroudering te lijf te gaan.

Als we naar ons gezicht kijken zien we als we ouder worden lijntjes en rimpeltjes ontstaan. De huid wordt slapper en er ontstaan vlekjes. Wat kunnen we hier aan doen om te zorgen dat je huid steviger wordt, rimpels vervagen en de kleur verbeterd?

Door middel van verschillende massage technieken kunnen we de huid stimuleren en activeren. Ik maak al ongeveer 15 jaar gebruik van de Bindweefselmassage techniek maar er zijn nieuwe technieken die nog wat extra toevoegen om nog betere resultaten te behalen. Deze technieken zijn de Collagen Booster en de Tone Booster.

Wat is Collagen Booster en wat is het effect?

De techniek van de Collagen Booster richt zich op het bindweefsel in het gezicht. De krachtige techniek zorgt voor extra activiteit in de onderste huidlaag. Het natuurlijk proces van collageen  aanmaak (dit zorgt voor de stevigheid) wordt gestimuleerd en de elastine vezels (geeft de rekbaarheid aan de huid) versterken. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt zich.

Wat is Tone Booster en het effect hiervan?

Deze techniek richt zich op het spierweefsel in het gezicht. Onze huid zit vast aan onze gelaatsspieren. Als we de spieren gaan masseren zien we onmiddellijk resultaat in de huid. Gezichtscontouren verstevigen, oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gezicht.

In kuurverband voor beter resultaat

De combinatie van deze 2 technieken geeft het beste resultaat. De huid heeft vaak een combinatie van rimpeltjes en verslapping van de huid. Afhankelijk van je huid kan je deze behandelingen kort op elkaar ondergaan waardoor het resultaat nog groter zal zijn. Je kan het vergelijken met de sportschool. Als je een keer per maand naar de sportschool gaat bouw je niet echt een goede conditie op maar ga je bijvoorbeeld twee keer per week dan zal je conditie verbeteren. Zo werkt het ook met onze huid. Als je een keer in de maand komt voor een behandeling heb je zeker effect maar je behoud hem niet zo lang vast. Kom je twee keer in de week, heb je sneller resultaat en kan je dit resultaat ook langer vasthouden. Afhankelijk van de huid kan je een kuur ondergaan van 5 of 10 keer.  Na een uitgebreide huidanalyse kijken we wat jouw huid specifiek nodig heeft, zo wordt de kuur echt specifiek op jouw huidwens aangepast.