Sculpting workshop


Heb jij last van hangwangen, een dubbele kin, vermoeide of overhangende oogleden en wil je een ooglid correctie voor zijn. Of heb je een barcode boven je lip en rimpels op je decolleté? Zou je daar dolgraag iets aan doen? Dan is deze sculpting workshop echt iets voor jou.

Wat gebeurt er als we ouder worden met onze huid?

Als we ouder worden vermindert niet alleen de elastine, collageen en bindweefsel aanmaak in onze huid maar ook de spieren verslappen in ons gezicht. Hierdoor gaat de boel een beetje hangen en verslappen. Als dit gebeurt bij ons lichaam gaan we naar de sportschool om aan de gewichten te hangen, op die manier trainen we onze spieren en worden we weer wat strakker. Maar voor onze gezichtsspieren zijn er geen apparaten in de sportschool. Daar is iets anders voor nodig en wel sculpting. Dit is een combinatie van spieroefeningen en massage technieken voor het bindweefsel die je zelf thuis kunt uitvoeren als je deze sculptingworkshop hebt gevolgd.

Wat leer je tijdens de sculpting workshop?

De spieren in ons gezicht zorgen voor onze mimiek maar als we een bepaalde spier te veel gebruiken ontstaan hier rimpeltjes. Denk bijvoorbeeld aan de fronsrimpel, de kraaien pootjes en de rimpels op ons voorhoofd. dit zijn allemaal bewegingen die we vaak gebruiken bij het boos kijken, lachen en als we onze wenkbrauwen liften. De rimpels die dan ontstaan vinden we vaak niet zo mooi en daar is iets aan te doen. Ik heb het dan niet over injectebles of botox maar oefeningen en massage technieken die we kunnen gebruiken om deze rimpels te voorkomen of te verminderen. Door de spieren op een andere manier te gebruiken kunnen we de spanning die in de spier is ontstaan door onze mimiek verminderen. Door het trainen van je gelaatsspieren, deze oefeningen leer je tijdens de workshop,  zie je na verloop van tijd de contouren van je gezicht strakker worden.

Maar ook het bindweefsel vermindert waardoor rimpels ontstaan. Door de bindweefselmassage technieken die je tijdens de sculpting workshop leert zie je ook die rimpeltjes verminderen. Je begrijpt dat rimpels die door de jaren zijn ontstaan niet in 1 dag weg zijn. We noemen deze techniek ook wel slow beauty. Deze sculpting techniek is echt een natuurlijke manier van ouder worden op een mooie, gezonde en stralende manier.

Hoe ziet de sculpting workshop eruit?

Voor elke gezichtszones is er een workshop die je los van elkaar kunt volgen, afhankelijk waar jouw “probleem zone” ligt. Tijdens de workshop leer je zowel de oefeningen voor de spieren als de bindweefselmassage. Wil je alle zones leren dan kan dat natuurlijk ook. De workshop duurt ongeveer 1 uur. Er is plek voor 4 personen tegelijkertijd zodat iedereen echt persoonlijke aandacht krijgt.

  1.  Voorhoofd en ogen
  2.  Mond, wangen en neuslippenlijn
  3.  Kin, onderkin, hals en decolleté

 

Data Workshops:

  1. Voorhoofd en ogen: woensdag 10 januari om 20.00 uur
  2. Mond en wangen: maandag 8 januari  om 20.00 uur.
  3. Kin, onderkin en decolleté : maandag 8 januari om 21.00 uur

Voor meer informatie over de sculpting workshop of reserveren van een plek neem dan contact op met 0297366049 of via Whattsapp 0624612419.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.