Waarom zou je zelf je huid masseren?

Dat is een hele goede vraag. In mijn praktijk geef ik voornamelijk huidverbeterendebehandelingen. Nu hoor je die term heel vaak en dit zal voor elke salon en schoonheidsspecialiste een ander antwoord oplevert wat ze daar precies mee bedoelen. Ik zal je vertellen wat ik onder huidverbeterendebehandelingen versta.

Als je bij mij in de salon komt dan krijg je eerst een uitgebreide intake waarin ik je huid ga analyseren en fotograferen met een speciale camera waarmee ik in de huid kan kijken. Zo krijg ik een heel goed beeld over de conditie die jouw huid op dat moment. Tevens gaan we kijken wat jouw wensen zijn wat betreft je huid. Omdat ik gespecialiseerd ben in antiaging komen de meeste klanten daar ook voor. Hoeveel tijd en geld kan de klant investeren in zich zelf. Met andere worden hoe kan ik het behandelplan gaan opstellen wat voldoet aan de wensen van de klant en de mogelijkheden die tot mijn beschikking staan. Als je namelijk echt een achterstand goed te maken hebt wat betreft de conditie van je huid is één keer in de zes weken een behandeling in de praktijk niet voldoende om je huid effectief te verbeteren. Dan zou je namelijk minstens elke week of nog beter twee keer in de week moeten komen voor een behandeling. Dat is niet voor iedereen op te brengen zowel wat betreft tijd als financieel. Maar ik heb een oplossing!

Zelf je huid masseren

Ter ondersteuning van de behandeling in de salon leer ik je een aantal massage grepen die je zelf thuis elke dag kunt doen. Hierdoor krijgt je huid niet de kans om terug te zakken na de behandeling. Hoe vaker je de massage toepast hoe beter het resultaat zal worden. Op deze manier kan je dus de behandeling in de salon ondersteunen zodat we de kosten van de kuur kunnen beperken. Wie wil dat nu niet. Ben je niet in de gelegenheid om bij mij in de salon te komen voor een huidverbeterendebehandeling ook dan kan je je huid zelf gaan masseren. Je huid zal een betere kleur krijgen doordat de doorbloeding verbeterd.  Eventuele aanwezige lijntjes en rimpeltjes verminderen. De huid zal steviger aanvoelen. Hij zal er gezonder en stralender uitzien.

Kost het veel extra tijd?

Nee hoor elke dag 5 minuutjes je gezicht masseren is voldoende. Je kunt het overal doen. Als je in de auto zit in de file, op de wc, voor de tv of als je een boek leest je kan het zo gek niet verzinnen of je kan je gezicht masseren. Er is dus geen excuus om het niet te doen.

Hoe kan ik die grepen leren?

Ik heb 5  video’s gemaakt waarin ik in elke video een ander gedeelte van je huid behandel. Zo komt het voorhoofd, de wangen, de ogen, de mond en als laatste de hals en decolleté aan bod. Elke video kan je bekijken op een tijdstip dat het jou uitkomt en zo vaak terug kijken als je maar wilt.

Wil je zelf je huid gaan masseren meld je dan hier aan en ga direct aan de start!

Heel veel plezier met de massagevideo’s