fitness massage

Fitness voor je huid?

We zijn vandaag de dag steeds bewuster met ons lijf bezig. We proberen gezonder te eten en sporten wat meer. Ik ook.  Ik was in 2009 25 kilo afgevallen, super blij, en heb dit ook een tijd vast kunnen houden. Maar in 2012 kwam er toch langzaam elke keer weer een beetje gewicht bij.  In 2015 was ik weer op mijn oude gewicht terug. En ik had me nog zo voor genomen om nooit meer zo zwaar te worden. Het zou me nooit meer gebeuren. Ja ja, leuk bedacht van mezelf maar het was toch weer gebeurd.

Herken je dit ook?

Nu was ik in augustus mijn lijf zo zat, maar ja hoe ga je weer beginnen. De vorige keer  ben ik afgevallen met Prodimed, daar had ik nu helemaal geen zin in. Het moest toch ook anders kunnen.

Ik zit op Facebook in een bepaalde groep en daar kwam ik Nettie Bom tegen, zij ging in september een nieuw programma in de markt zetten. Ze vertelde daar zo enthousiast over dat ze me aanstak. En ik dacht dit wil ik proberen. Ik heb haar een bericht gestuurd en zo gezegd zo gedaan, ik ben begonnen. Nu 3 maanden verder ben ik 13 kilo kwijt en voel me super.

Het programma heet de Eetlijn. Het is geen dieet maar een andere leefstijl  en als je dat lukt heb je daar een leven lang plezier van en niet alleen die maanden dat je aan het afvallen bent. Je eet  uit alle voedingsgroepen: koolhydraten, eiwitten en vetten. Maar dan net even anders. Ja, je ziet het goed geen suiker. Dat is  maar goed ook want suiker veroudert de huid. Ik ben er nog niet maar weet zeker dat het gaat lukken. Ik heb nu een eetpatroon gevonden dat ik mijn hele leven kan volhouden.

Als je afvalt  gaat je velletje er anders uitzien.

Je herkent dat vast wel, mensen die veel zijn afgevallen en er gelijk 10 jaar ouder uitzien. Dat wil je natuurlijk niet! Je gaat vaak afvallen om er juist beter uit te zien en je gezonder te voelen. Ik merk het ook al een beetje aan mijn eigen huid, die wordt gewoon wat slapper. Het vet weefsel in je huid geeft je huid ook volume en als dat weg valt krijg je er  rimpels voor in de plaats.

Wat kan je daar aan doen?

Het is logisch dat als je vet kwijt raakt dat je wat ruimer in je vel komt te zitten. Zeker als je heel veel kilo’s kwijt raakt. Nu kan je voor je lijf naar de sportschool gaan, maar er is nog geen apparaat uitgevonden waarmee je de gezichtshuid strak kan trainen. Maar wat is dan de oplossing? Fitness voor je huid en de juiste voedingstoffen in je verzorgingsproduct

  •  De juiste huidverzorgingsproducten, Cosmeceuticals, gebruiken

    Dit is namelijk de voeding voor je huid. Als de crème de juiste werkstoffen bevat dan kan je huid beter functioneren. Deze producten kunnen dieper in de huid dringen en werken in de levende huidlaag.  Nu we de juiste voedingstoffen voor de huid binnen krijgen moeten we nog de sportschool  voor je huid vinden.

  • Fitness voor je huid

    Die fitness is de bindweefselmassage. Deze massage stimuleert de diepere huidlagen tot aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor de stevigheid en rekbaarheid van je huid. Je kunt dit tijdens een gezichtsbehandeling laten doen maar je kunt ze ook thuis uitvoeren d.m.v. 5 video’s die ik heb gemaakt. Elke week krijg je 1 video met daar in bindweefselgrepen voor een deel van het gezicht. Ik leg duidelijk uit hoe je die grepen kan uitvoeren, je kunt direct meedoen. Als je ze  in je verzorgingsritueel inpast dan merk je dat je huid gaat veranderen. De kleur wordt beter en je huid gaat steviger aanvoelen. Na 1 video zie je al verschil in de doorbloeding van je huid, maar voor de stevigheid heb je iets meer geduld nodig. Je kan tenslotte na 1 keer in de sportschool te zijn geweest nog geen marathon lopen.

    Bijkomend voordeel is dat je op deze manier ook de huidveroudering kan vertragen.

Wil jij zelf ervaren wat die fitness massage voor jouw huid kan betekenen?

Vraag dan hier je 5 video’s aan en ga direct aan de slag.

Heel veel succes met de video’s.