Mooie lange wimpers voor de feestdagen?

Dat is soms simpeler dan je denkt. Ik geef je wat tips  waardoor je wimpers er prachtig, vol en langer uit gaan zien. Waardoor je ogen er nog sprekender en mooier uit gaan zien.

Wimperserum  voor mooie wimpers

mooie wimpers

De eerste tip is het gebruik van wimperserum. Als je een wimper serum gebruikt worden je wimpers verzorgt en verbeterd de gezondheid van je wimpers. Het serum hydrateert je wimpers waardoor de kans op uitdroging vermindert. Gebruik het serum van Revitalash, dit bevat het gepatenteerde BioPeptin complex, dat ervoor zorgt dat de flexibiliteit, hydratatie en glans van de wimpers verbeterd. Je brengt 1 keer per dag het serum aan langs de wimper aanzet en binnen een paar weken zie je al resultaat. Als je nu gaat beginnen kun je nog voor de kerst langere wimpers hebben. Ik verkoop de Revitalash wimper serum in de praktijk. Neem even contact op met me als je een wimperserum wilt bestellen.

Wimperkrultang

Heb je al eens gebruik gemaakt van een wimperkrultang? Met deze krultang kan je ervoor zorgen dat je wimpers niet recht vooruit steken maar met een bochtje naar boven gaan staan. Je creëert zo in korte tijd een mooie oogopslag. Zet de wimperkrultang voorzichtig vlak bij de wimperaanzet en druk de tang een paar seconde aan.

Wimper primer

Voor je je mascara aanbrengt kan je gebruik maken van een wimper primer deze geeft een extra laagje aan je wimpers waardoor je wimpers extra volume krijgen. Na het aanbrengen van de primer breng je de mascara aan.

Mascara zorgt voor vollere en langere wimpers

Als je snel vollere en langere wimpers wilt hebben dan kan je niet zonder mascara. Let wel op dat je geen waterproofmascara gebruikt dit is een zware aanslag voor je wimpers. Je kunt tegenwoordig ook mascara’s kopen met vezels die aan je wimpers blijven plakken waardoor de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Pas wel op als je lenzen draagt dan is deze mascara niet aan te raden, omdat de vezels je lenzen kunnen vervuilen. Hoe breng je het beste je mascara aan? Begin bij je onderste wimpers en daarna de bovenste wimpers. Begin bij de wortels van je wimpers en ga dan met een zigzaggende beweging naar het uiteinde van je wimpers. Vergeet niet de haartjes in de binnenooghoek, gebruik hiervoor het puntje van de mascara borstel. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe voller en langer de wimpers zullen worden. Pas wel op dat je niet te veel laagjes aanbrengt dit kan voor klonterig resultaat geven.

Mooie wimpers krijgen met eyeliner

Je kan met een eyeliner je wimpers accentueren. Zo lijkt het of je meer haartjes aan de wimperrand hebt en dus vollere wimpers. Kies dan voor een donkere kleur dan je wimpers zijn. Zet een dun laagje zo dicht mogelijk bij de bovenste wimpers.

Reinigen van ogen

Reinig altijd je gezicht voor het slapen gaan. Zeker als je gebruik maakt van waterproof mascara is het van groot belang dat je je ogen goed reinigt. Je wimpers zijn namelijk zo hard geworden van de mascara dat de kans op afbreken zeer groot is. Maak gebruik van speciale oogmake-up remover op olie basis. Je kunt ook gebruikmaken van de Make-up Eraser dit is een speciaal doekje waarbij je alleen warm water gebruikt en toch heel goed alle make-up kunt verwijderen. Dit is heel goed geschikt als je lenzen draagt. Je hoeft dan geen vette oogmake-up remover te gebruiken.

Bron: Revitalash