IK Skin Perfection

Mooi oud worden; ook als je een gevoelige huid hebt, chemo of bestraling moet ondergaan of zware medicijnen moet gebruiken.

Ik Skin Perfection zegt daarom ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen.

Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorgingsproducten er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller veroudert? Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen.

Ik Skin Perfection gebruikt 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid.

100% natuurlijke ingrediënten en geen ‘gekke’ toevoegingen.

Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze voor natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

Wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

Door onder andere de hoge dosering werkstoffen en lagere pH-waarden, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Hierdoor zitten cosmeceuticals tegen de medische grens aan.

Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeceuticals voor een intensieve huidverbetering.

Verschillende huidaandoeningen zoals Acne, Rosacea en pigmentvlekken worden dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, worden huidirritaties verminderd en ziet de huid er weer stralend en gezond uit.

Wat vertelt jouw huid over je gezondheid?

Dat kan elke keer weer anders zijn. Wisselende seizoenen, voeding, stress, allergieën, medicijngebruik, je hoeveelheid slaap; allemaal factoren die de conditie van je huid bepalen.

Om het hele jaar door jouw huid te laten stralen, is het belangrijk om met je producten in te spelen op je steeds wisselende huidconditie. Op basis van het 4 Fasen Reset Programma wordt met specialistische kennis de huidconditie bepaald. Zonder een juiste huidanalyse kan er geen professioneel behandel en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld.

Body Skin Balance biedt effectieve behandelmethodes en producten voor elke huidwens.
Wil je ook een huidanalyse? Plan hier je afspraak in.

pH waarde, huidbarrière

De enige huidverzorging bij chemo, bestraling & intensieve medicatie

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling onder gaat. Chemotherapie en bestraling drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

De medical producten van IK hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica.
Tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. De IK producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig.

Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden.
De huid zo veel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen.

Hiermee zorg je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan. De huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.

Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de Medical Kit samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn in combinatie met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs bestraling.

Wil je meer informatie over IK Skin Perfection neem gerust contact op 0297-366049 of maak direct online een afspraak