Say goodbye to wrinkles

Intensieve Kuurbehandelingen

Om het beste resultaat te bereiken kun je bij Body Skin Balance ook kuur behandelingen ondergaan. Voor, tijdens en na de kuur is het van belang dat het huidverbeterende 6 stappenplan van Cenzaa thuis wordt gebruikt. Zo kan je optimaal resultaat behalen.

Je kunt kiezen uit verschillende kuren:

Skin Energy Bootcamp

Een kuur van 4 behandelingen waarbij jouw huid in 4 weken in topconditie komt. De Cenzaa Energy Bootcamp is de intensieve workout voor jouw huid. Snel zichtbaar resultaat met deze bindweefselkuur. Binnen deze behandeling wordt de huid op natuurlijke wijze verstevigd en spectaculair verbeterd door de producten van Cenzaa. Je huid krijgt een stralende teint doordat de doorbloeding sterk verbeterd wordt. Fijne lijntjes kunnen verminderen.

Kuur van 4 behandelingen  € 247,50

Say Goodbye to Wrinkles

Vertoont jouw huid fijne lijntjes en rimpeltjes? Dan is deze intensieve huidverjongende fruitzuur kuur iets voor jou. De fruitzuur kuur behandeling zal wekelijks worden uitgevoerd. Naarmate de kuur vordert vernieuwt het weefsel zich. De huid wordt gladder, soepeler en gezonder. De fruitzuur kuur behandeling voor de rijpe huid kan zeker in het najaar en in de winter periode prachtig worden uitgevoerd. Je mag met deze kuur niet in de zon vandaar dat deze kuur voor de zomer minder geschikt is.

Kuur van 6 behandelingen  € 357,50

Eye Beauty Flash

Met deze unieke behandeling vermindert je rimpelvorming rondom de ogen. Zeg ja tegen een stralende oogopslag! Kies voor een frissere blik en een jongere uitstraling. De combinatie van fruitzuren, intensieve bindweefselmassage en het Eye Contour Masq zorgen voor een frisse uitstraling en creëren een uiterst liftend effect. Deze kuur kan je inzetten bij een veroudering en verslapping rondom de ogen. Je kan natuurlijk ook je bestaande behandeling uitbreiden met deze behandeling.

Kuur van 5 behandelingen € 225,00

Fabulous Eyes

Met deze behandeling vermindert de vochtophopingen rondom de ogen. Deze behandeling met Manuele Lymfedrainage en het Peel off Masq biedt de huid vochtreductie, verfrist de huid en stimuleert de celstofwisseling. Naarmate de kuur vordert vernieuwt de huid rondom de ogen zich en zullen vochtwallen en donkere kringen afnemen. Deze behandeling is ook te combineren met elke andere behandeling naar keuze.

Kuur van 5 behandelingen € 225,00

Firming & Repair

Tijd om je hals en decolleté en hals eens flink aan te pakken. Dit is een mini face lift voor hals en decolleté. De combinatie van fruitzuren en de intensieve Bindweefselmassage zorgen voor strakke contouren en geven een liftend effect. Ook pigmentverstoringen worden op deze manier ook aangepakt. Deze behandeling is eventueel ook te breiden met de Diamond Touch of Micro Needling.

Kuur van 4 behandelingen € 180,00

RESERVEER NU!