Geef een glimlach cadeau

Body Skin Balance geeft 14 februari verwenmomenten aan vrouwen met kanker,
onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

 

Rijsenhout, januari 2019 – ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 400 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Boost voor je zelfvertrouwen

“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Jasja Sikking vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Tegelijkertijd wilde je het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. Het verwenmoment was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen.”

Geef een glimlach

Patricia Schijff van Body Skin Balance doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

Body Skin Balance geeft verwenmomenten cadeau

Op donderdag 14 februari geeft Patricia  5 vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Daarna krijg je een prachtige make-up aangebracht door Angeline Limburg- visagiste. Tot slot wordt er een prachtige foto gemaakt door fotograaf, Dolly Pieterson, zodat je een mooi aandenken hebt van deze heerlijke dag. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via 0297-366049 of info@bodyskinbalance.nl.

Voor meer info kan je terecht op de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl.

Ken jij iemand die getroffen is door kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Meld je nu aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *