Body Skin Balance genomineerd voor de Huidexpert Award

Cenzaa Nederland, het luxe huidverbeteringsmerk, heeft op 9 maart jl. de genomineerde van de felbegeerd Cenzaa Huidexpert Award bekend gemaakt. Een van de trotse genomineerde is Body Skin Balance. Die je met liefde en passie voor de huid, op professioneel topniveau begeleidt naar het beste resultaat in huidverbetering.

Body Skin Balance is genomineerd tot één van de beste Cenzaa Huidexperts van het Jaar.
Deze waanzinnige nominatie behaal je niet zomaar.
De praktijk bezit een professionele uitstraling, waar aandacht en warmte voor de klanten en het optimale huidverbeteringsresultaat altijd het uitgangspunt zijn.
Dit is dan ook  niet onopgemerkt gebleven bij Cenzaa.
Body Skin Balance heeft een geweldige nominatie gekregen en maakt daarmee een glansrijke kans voor de award in de categorie Cenzaa Huidexpert van het Jaar!

Aandacht en Professionaliteit

Deze prestigieuze award staat voor uitstraling, expertise en laat zien dat salons geweldige ondernemers zijn met vakmanschap en een waanzinnige professioneel salonplan. De bevindingen van de mystery guests en de Cenzaa vakjury resulteren in een eervolle nominatie. Alle Cenzaa -salons hebben een hoog niveau van vakkennis en bieden de kwaliteit die je van een Cenzaa-salon mag verwachten.
De genomineerden hebben zich geweldig ontwikkeld en verdienen het om in de spotlights gezet te worden gezet.

Uitreiking Awards

Body Skin Balance is genomineerd samen met twee andere prachtige salons in de categorie Cenzaa Huidexpert van het Jaar.
De winnaar van de allerbeste salon wordt bekend gemaakt op 15 juni 2018

Ontwikkeling Cenzaa-salons

Met behulp van het Cenzaa Huidexpert Award programma worden de salons continue ondersteund om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Zo kunnen wij je nog beter van advies voorzien en aandacht schenken aan jouw specifieke huidwensen en -problemen.
Body Skin Balance maakt kans op de prestigieuze award, heb jij de salon al een bezoekje gebracht?

Maak dan hier een afspraak voor een van de heerlijke en effectieve behandelingen

]