Privacy verklaring

Ik neem de Privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met de privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

OVER MIJ

Bodyskinbalance.nl wordt beheerd door Patricia Schijff

Mijn gegevens zijn:
Body Skin Balance
Aalsmeerderdijk 545
1435 BR Rijsenhout

KvK: 34155237

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?
Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, je hebt aangemeld voor de 5 video’s om je huid te masseren, een contactformulier hebt ingevuld of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Straatnaam en huisnummer
  • Postcode en woonplaats

MET WELK DOEL GEBRUIK IK DE PERSOONSGEGEVENS?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik  ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via het aanvragen van de gratis 5 video’s, of na een behandeling in de praktijk te hebben ondergaan, niet met de gegevens die via de contactformulieren binnen gekomen zijn.
  • Je voornaam , e-mailadres en telefoonnummer die  je invult op het contactformulier worden gebruikt om de contactaanvraag. Deze gegevens worden verder nergens opgeslagen.
  • Je naam, adresgegevens, e-mailadres en gezondheidsinformatie die je tijdens het intake gesprek geeft worden gebruikt om de behandeling en het daarop volgende resultaat zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Deze gegevens worden nergens anders voor gebruikt.

JOUW GEGEVENS OP BODYSKINBALANCE.NL
Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, de video’s hebt aangevraagd of een workshop hebt gevolgd en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je te allen rijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen.

Je e-mail adres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign.
De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier

Daarnaast deel ik gegevens, die ik verkregen hebben via het aanvragen van de gratis video’s, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. 

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middel een SSL-certificaat en two factor authentications, zorgen voor een beveiligingniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

COOKIES
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Facebook (Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. 

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier

TRACKING COOKIES

Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op mijn website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

GOOGLE ANALYTICS

Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

REACTIE MODULE

De reactie-module op mijn blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem Thrive Comments, ontwikkeld door ThriveThemes.com. Thrive Comments maakt gebruik van cookies om te controleren of je bent ingelogd en voor analyse van je gebruikersgedrag. Thrivethemes heeft geen toegang tot de gegevens die je via de reactiemodule aan ons verstrekt.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 
Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met mij op. 

SOCIALE MEDIA

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Sociale Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

LINKS

Op mijn website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten bodyskinbalance.nl  om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website

BEWAAR TERMIJN

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in mijn boekhoudsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al de wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@bodyskinbalance.nl

WIJZIGINGEN

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.