Pure Cell Treatment

Wereldwijd unieke gezichtsbehandeling met levende stamcellen

Deze behandeling geeft je huid:

De levende cellen van Rozenwortel hebben een direct en langhouden positief effect op de huid. De cellen bevatten de meest krachtige antioxidanten en vitamines die de natuur te bieden heeft en zijn ingekapseld in het celmembraan van de plant.

De behandeling maakt gebruik van de meest krachtige antioxidanten en vitamines die de natuur te bieden heeft en die zijn ingekapseld in het celmembraan van de plant

Waarom stamcellen?

Stamcellen zijn ongespecialiseerde cellen waarvan de uiteindelijke functie nog niet bepaald is. Ze kunnen zich nog aanpassen en een positief effect hebben op elk huidtype en huidconditie. De stamcellen worden gekweekt in een steriele omgeving.

Behandeling voor iedereen, altijd

De huid kan het hele jaar worden versterkt en gerevitaliseerd. De cellen passen zich aan en werken daar waar de huid het nodig heeft.

Waarom Rozewortel?

Rozewortel heeft versterkende en verjongende eigenschappen. Het is het anti-aging supplement van de 21e eeuw. De bloem komt van nature voor langs de kust van Zweden en in het oosten van Siberië. Het is een medicinale plant en wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen. De rozenwortel wordt ook gebruikt als voedingssupplement om lichamelijke en geestelijke prestatie te verhogen en vermoeidheid, stress en depressie tegen te gaan.

Deze unieke gezichtsbehandeling heeft huidverzorging naar een geheel nieuw niveau getild. De levende cellen worden geperst en daarna in de huid gemasseerd met een direct effect en een blijven resultaat. De behandeling bevat een lange, aangename en krachtige massage.

Thuis

Snel resultaat willen we allemaal. Maar nog belangrijker is het resultaat op langer termijn. Om resultaat op langer termijn te krijgen is wat je elke dag doet belangrijk. Zorg dat je voldoende gezonde voeding binnen krijgt met de juiste vetzuren, vitamine en mineralen. Ook de juiste producten voor thuis gebruiken is essentieel hiervoor.

Pure Cell Treatment

Behandeling 90 minuten €150,00