Patricia Schijff, huidverbetering en huidverjonging in de Haarlemmermeer

Patricia Schijff

Patricia Schijff

Dé Anti-aging Expert

Jaren lange ervaring in het mooie vak van huidverbetering

Hoe vond ik mijn passie?

17 jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt. Eigenlijk ben ik op een hele bijzondere manier in het vak gerold. Bij een van mijn afslank pogingen kwam ik in contact met iemand die in de beauty branche werkzaam was. Ze vroeg mij of ik voor haar wilde komen werken. Mijn interesse in het vak werd steeds groter met als gevolg dat ik begonnen ben met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Dit met als resultaat dat ik nu al zoveel jaar ontzettend blij ben dat ik deze stap gezet heb.

Ik ben gestart met mijn praktijk in 2001

In principe ben ik een ben ik van nature een onzeker persoon, daar moest nu verandering in komen om mijn praktijk op te kunnen bouwen. De klanten kwamen graag naar me toe omdat ik een mens ben die veel geeft en altijd een ander op de eerste plaats zet. Resultaat: een vol stromende agenda.

Wie ben ik, de mens Patricia

Ik ben een open en eerlijk mens. Ik doe geen valse beloftes en kom altijd mijn afspraak na. Ik vertel geen sprookjes. Als ik iets wil ga ik er voor 100% voor. Ik hou van gezelligheid en kan veel praten, maar op de juiste momenten weet ik mijn mond te houden.

Mijn passie is

Ik ben een vakidioot. Alles wat nieuw op de markt komt wil ik van op de hoogte zijn. Ik heb een gezonde ambitie en ben altijd opzoek naar een manier om mezelf te ontplooien. Stilstaan is voor mij geen optie.

Mijn valkuilen

Te veel interesses en ik wil alles perfect uitvoeren waardoor ik vergeet dat ik niet overal tijd voor heb. Dat maakt dat ik alles tegelijk wil en niet alles kan afmaken zoals ik graag zou willen. Ik hou graag de touwtjes in eigen handen, delegeren is dan ook niet mijn sterkste punt.

Mijn visie voor een goed lopende praktijk

Een perfecte samenwerking tussen de klant en mij met als doel het beste resultaat voor mijn klant te bereiken.Ik hou mezelf up to date om regelmatig trainingen te volgen voor persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling.

Ik werk hard dus op mijn vakantie wil ik heerlijk tot rust komen in een zon overgoten vakantieland. Even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen lekker samen met mijn man.  Ik kijk graag films, lekker languit op de bank of ik ga een lekkere wandeling maken met mijn hond en genieten van de mooie omgeving.

Soms ben ik samen met mijn man aan het dagdromen dat we een hele grote prijs winnen bij de Postcodeloterij. we vragen ons dan af of we nog wel blijven werken of dat we zouden stoppen. Het antwoord is voor ons stellig; we blijven werken. We doen ons werk beide veels te graag en willen deze passie in ons leven niet missen.

Durf je de kennismaking met mij aan?

Ben jij klaar om met jouw huid aan de slag te gaan?

Boek dan nu een gratis huidanalyse en huidadvies zodat jouw huid kan stralen.

 

Ik, garandeer als Anti-aging Expert,dat ik samen met jou je huid kan verbeteren en de veroudering kan vertragen