Natuurlijke Methode Collagen Booster en Tone Booster

Natuurlijke methode om huidveroudering te behandelen met de Tone Booster en Collagen Booster massagetechniek

Met een natuurlijke methode is het mogelijk om huidveroudering te behandelen. We maken dan gebruik van twee verschillende massagetechnieken die ervoor bedoeld zijn om op een natuurlijke manier de huid te verbeteren en te verjongen.

De Tone Booster

Dit is een techniek waarbij we op het spierweefsel in de huid werken. De huid zit in het gelaat vast aan de gelaatsspieren. Door de spieren te masseren zie je direct resultaat in de huid. De contouren worden verstevigd. De oogcontouren openen zich waardoor bijvoorbeeld je hangende oogleden verminderen. Met deze techniek werk je dus voornamelijk op de verslapte huid. Maar als de huid ouder wordt zien we niet alleen dat de huid verslapt maar er ontstaan ook rimpeltjes en lijntjes. Die behandelen we met de Collagen Booster.

De Collagen Booster

Is een techniek waarbij we op het bindweefsel werken in de huid van het gelaat. Door deze techniek ontstaat er extra activiteit in de onderste huidlaag. Het natuurlijke proces van collageen aanmaak wordt gestimuleerd en de elastine vezels worden versterkt. Met als resultaat dat rimpels vervagen en de huid verstrakt. We werken ook op het bindweefsel net als bij de bindweefselmassage maar de technieken zijn totaal verschillend.

Door goed jouw huid te analyseren weet ik welke technieken ik toe moet passen om jouw huid te verbeteren en te verjongen. De huid laat vaak een combinatie zien van verslapping en lijntjes, door de verschillende technieken te combineren kunnen we de verschillende “problemen” aanpakken in de huid.

Maak direct online een afspraak en voor meer informatie kan je bellen met 0297-366049

RESERVEER NU!